Arhitektura

Hansha Reflection House by Studio SKLIM | Dezeen

Hansha Reflection House by Studio SKLIM | Dezeen
Anonim

Hansha Reflection House by Studio SKLIM

Konusni kantar sadrži dnevni boravak ove kuće u Nagoji, u Japanu, arhitektonskog studija SKLIM.

Nazvana Hansha Reflection House, dvospratna kuća ima ulaz ispod svog projiciranog prvog kata.

Sjajne metalne ploče pokrivaju razvedeno lice i donju stranu konzolnog lima, dok se u njegovom središtu nalazi veliki prozor.

Dvorište u prizemlju skriveno je iza vanjskog zida kuće, a na krovu se nalazi terasa.

Studija zauzima sobu pored ulaza i tri su spavaće sobe podijeljene između dva kata.

Studio SKLIM temelji se u Singapuru i Japanu, a ovo je prvi od njihovih japanskih projekata koje smo objavili. Ovdje možete vidjeti dva singapurska projekta arhitekata.