Anonim

Industrijski hidro-aluminij u paviljonu Adamo-Faiden i Estudio Silberfaden

Svjetleće čelične ploče provjeravaju fasadu ove poslovne zgrade u tvornici aluminija izvan Buenos Airesa argentinskih arhitekata Adamo-Faidena i Estudio Silberfaden.

Mali dvoetažni blok pridružuje se južnom uglu tvornice Hydro Aluminium, gdje služi kao administrativni blok norveškoj kompaniji za metal.

Adamo-Faiden udružio se s Estudioom Silberfadenom kako bi dizajnirali urede koji sadrže prozore od poda do stropa i ostakljene unutarnje pregrade kako bi povećali prirodnu svjetlost.

Tu je i terasa i vrt koji pokriva krov, zaštićen iza žičane ograde.

Čelično stubište povezuje obje razine ureda s terasom na katu. Iza nje vrata vode u glavnu zgradu na svakoj etaži tako da stubište mogu koristiti i zaposlenici unutar tvornice.